Magnifika Grekland – bortglömda platser för unika bröllopsfoton

Ett annat Grekland – kanske inget man hinner med på en romantisk weekend, men om ni vill uppleva mer av Grekland och göra nåt som inte så många gör … res då till fastlandet och upplev något nytt!

Meteora – det mystiska klipplandskapet med bysantinska kloster på varenda bergstopp. Hur orkade man bygga där – på den tiden!? Men tack till de som orkade, för det är fantastiskt att få uppleva! Och tack Unesco som gjort platsen till världsarv. Här spelades Bondfilmen For your eyes only in dessutom. Och ja, det går jättebra att ta otroligt snygga bröllopsfoton här 🙂

Ja på grekiska heter “ne”. Knasigt men sant.

Divani Meteora Hotel – bjuder på svalkande bad efter strapatsrik klättring. Och är det för varmt ute? Då kan du välja att gå till deras svalkande inomhus-spa.

Personligt, trevligt och gemytligt på Arsensis Guesthouse om än med lite enklare standard. Det bästa är att du har försprång och slipper stå i kö till klostren om du bor en bit upp i bergen.

Fantastisk utsikt från lyxiga Amalia Hotel Meteora

Tips!

Du bor lyxigt på Divani Meteora Hotel, Hotel Doupiani House eller Amalia Hotel Kalambaka – båda hotellen har bassäng för den som vill softa vid poolkanten och njuta av den vidunderliga utsikten. Guesthouse Arsenis är ett mycket billigare, och enklare, val men också personligare! Många goda tips och kunnig info om klostren och sevärdheterna.


Läs mer på brollopsfeber.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *