Att få till ditt drömbröllop

“WedZem grundades i Frankrike år 2014 av Emmanuelle & Alexandre Guinefolleau.

Idén till företaget kom upp när de själva skulle gifta sig och insåg hur mycket planering, tid och pengar det krävdes för att skapa sitt drömbröllop. Dom hade, precis som 90% av paren som ska gifta sig i Frankrike, redan bott tillsammans och hade redan allt dom behövde i hushållet. Emmanuelle och Alexandre bestämde sig för att fråga runt bland sina vänner om dom tyckte det skulle vara helt fel att önska sig exempelvis bruduppsättningen hos frisören som bröllopsgåva. Idén blev så väl mottagen hos deras vänner så datumet för bröllopet fick senareläggas. Där efter grundades WedZem.

Konceptet har spridit sig som en löpeld i Frankrike och har fått publicitet i tidningar så som Elle, cosmopolitan, Marieé samt varit med i intervjuer på några av de största franska TV-kanalerna.

Nu har vi äntligen fått möjligheten att ta konceptet till Sverige!

I Sverige har majoriteten varit sambos i ungefär två år innan de gifter sig. Många hinner under den tiden bygga upp sitt hushåll och önskar sig kanske inte bestickset, hushållsmaskiner och annat som tidigare var klassiska bröllopsgåvor. Efter undersökningar har vi sett att det viktigaste för par som ska gifta sig är upplevelsen och bröllopet självt. Och det visar sig att det är mycket värdefullt för bröllopsgästerna att få möjligheten att skänka en gåva som bidrar till parets önskemål om sin stora dag.

WedZem är Sveriges första och enda webbtjänst som erbjuder blivande bröllopspar möjligheten att önska sig värdefulla bröllopsgåvor i form av ekonomiska bidrag till bröllopet självt. På så sätt får både ni som bröllopspar samt era gäster chansen att få en fantastisk upplevelse som ni annars kanske inte haft möjligheten att skapa. Du överför enkelt bidragen till ditt eget bankkonto när du än vill.

Att gifta sig betyder inte att man behöver starta sitt liv tillsammans i skuld.

Kom gärna förbi och prata med oss på bröllopsmässan på Birkaterminalen i Stockholm lördagen den 21 oktober!

Här hittar du mer information om Wedzem.

 


Läs mer på brollopsfeber.se!

One thought on “Att få till ditt drömbröllop

  1. Pingback: Wedzem Blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *