BRÖLLOPSRESAN – SMEKMÅNADEN – THE HONEYMOON!

När ni bokar er bröllopsresa finns det några faktorer att tänka på för att hitta den bästa resan för just er. Först och främst är det viktigt att diskutera och definiera vad ni båda vill ha ut av er bröllopsresa. Kanske vill ni återbesöka en plats ni redan varit på? Eller resa till en ny plats. Vill ni ha en avkopplande strandsemester, en romantisk rundresa eller kanske en äventyrsresa?
När ni vet vad ni vill ha ut av resan kan ni börja undersöka olika destinationer och hotell. Tänk på att bröllopsresan ska vara något extra och det kan vara värt att lägga en del pengar för att få den perfekta upplevelsen. Men det finns också många alternativ som inte behöver kosta så mycket eller vara så långväga som kan bli minst lika romantiska, roliga och minnesvärda. Varför inte ge er ut på en lite lyxigare tågluff där ni besöker olika spännande och intressanta städer och resmål? Roligt och dessutom ett klimatsmart val!
En trend just nu är att välja en destination som är unik och annorlunda, till exempel en resa till en exotisk ö eller en rundresa i en spännande stad. Populära destinationer inkluderar underbara platser som Bali, Egypten, Maldiverna, Thailand och Hawaii. Här kan ni vila, bada och snorkla i paradisiska turkosblå vatten! USA:s västkust är alltid ett ”go-to” för den som vill upptäcka Stilla havskusten och den underbara naturen och roliga städerna längs road 1. På östkusten finns den fortfarande lite hemliga kustremsan i North och South Carolina och ner mot Florida – platser att surfa på, paddla, djuphavsfiska, äta gott och bo flott!

Glöm inte heller alla härliga platser vid Medelhavet som den grekiska övärlden med platser som Kreta, Santorini och Rhodos i Grekland, här finns även många andra små pärlor som inte är lika besökta som öarna Symi och Kalymnos. Turkiet har också prisvärda resmål som Antalya och Marmaris. Kroatien har blivit mer och mer populärt som resmål utöver Italien och Spanien – platser som kombinerar både bad och kultur för er som vill ha mer än bara vila.
Antalet storstäder att styra kosan till finns det ju ingen hejd på. Vill ni resa lite längre är Tokyo och San Francisco spännande val med mycket att upptäcka. Eller varför inte coola New York, bubblande Berlin, romantiska städerna Paris och Rom, Aten eller Istanbul där öst möter väst!
I vår fagra nord saknas det inte heller platser att besöka. Upptäck vårt avlånga land och boka en romantisk getaway på någon av alla de herrgårdar eller spahotell som finns. Kanske ishotellet i Jukkasjärvi eller något av alla fina slott i Skåne? Eller res till och utforska våra grannländer – Norge, Danmark eller varför inte Finland? Måhända lite bortglömda som just destinationer för en smekmånad, men oj vad det finns mycket att upptäcka!
När ni har hittat den perfekta destinationen och hotellet kan ni också tänka på att boka olika aktiviteter eller utflykter som ni kan göra tillsammans. Det kan vara allt från en romantisk middag på stranden till en spännande safari, forsränning, vandringar i naturen eller snorkel- och dykturer för att upptäcka och göra äventyr under ytan.
Sist men inte minst, tänk på att boka bröllopsresan i god tid för att få de bästa priserna och för att undvika eventuella besvikelser eller stress.
Tänk också på att ni när ni bokar biljetter och annat bokar i rätt namn om ni byter efter vigseln och att pass, eventuella visum och annat är uppdaterat och korrekt.

Tips!
Boka in en liten en romantisk weekend före bröllopet – bara ni två! Glöm inte bort att ta er tid för varandra och att unna er en liten time out med stunder av ostörda samtal och tid för planering på tu man hand inför det fantastiska ni har framför er med er bröllopsplanering!


Läs mer på brollopsfeber.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *