Möt våren i romantiska Paris

Bröllopsfeber rekommenderar Paris som resmål för en romantisk weekend!

Ta en time out före bröllopet – bara ni två!
Glöm inte bort att ta er tid för varandra och att unna er ostörda samtal och tid för planering på tu man hand inför det fantastiska ni har framför er!
Ät god mat, gå långa promenader, se vackra saker, njut av ett härligt hotell och låt er inspireras till bröllopet av butiker med bröllopskläder, smycken och juveler och annat som finns att hitta utanför landets gränser.
Och står ni inte i direkt bröllopsplanering är det ändå ofta både viktigt och härligt att resa iväg och påminna sig om kärleken, samvaron och det äventyr som livet är!

För vad känns väl lyxigare än att resa iväg en smula?

 

PARIS – La ville des amoureux!

Det finns ingen stad som Paris – det ÄR kärlekens stad. Folklivet och alla inspirerande butiker och muséer gör staden värd att besöka om och om och om igen! Vandra längs Seines kajer, korsa broarna, stanna upp på små caféer och bara njut av folklivet och av varandra.

Restauranger och barhäng

L’avant comptoir

Ett nytt litet suveränt barhäng är L’avant comptoir som ligger på 3 Carrefour de l’Odéon. En suverän ”hors d’oeuvres bar” med charkuterier och goda viner. Vägg i vägg ligger samma bar men med en meny baserad på fruits de mer.

 

Grande Mosquée de Paris

Frankrikes största moské har ett otroligt trevligt café där man kan avnjuta en thé à la menthe efter att man promenerat runt i trädgården och beundrat den fascinerande arkitekturen och fontänerna.

Adress: 2bis Place du Puits de l’Ermite

Clown Bar

Ett annat trevligt litet foodie-ställe är Clown bar nära den vackra gamla vintercirkusen vid Filles de Calvaire. Ett hett tips – boka bord! Du kommer inte att bli besviken vare sig på den klassiskt parisiska miljön eller den goda och prisvärda maten.
Adress: 114 Rue Amelot

 

Hotell

Little Palace Hotel

Prisvärda Little Palace hotel har suveränt läge nära både Centre George Pompidou och le Marais.

Adress: 4, rue Salomon de Caus

 

Mama Shelter

Coola Mama Shelter, designat av Philippe Starck, är ett prisvärt designhotell med härlig takterrass och mysig bar.

Adress: 109, rue de Bagnolet

 


Läs mer på brollopsfeber.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *