HÅRUPPSÄTTNING

Val av håruppsättning till för bruden är roligt att tänka på!

Det finns ju alla tänkbara val, och viktigast är ju att man känner sig bekväm i sin egen stil! Några exempel på eleganta, klassiska och mer bohemiska frisyrer och håruppsättningar och hur du kan göra dem personliga:

  • Elegant: En klassisk låg knut är alltid en vacker och elegant frisyr för brudar. För att göra det personligt kan du använda ett hårband eller en blomma i håret.Klassisk: En halvuppsättning är en tidlös och klassisk frisyr som passar för de flesta brudar. För att ge den en personlig touch kan du använda några hårnålar med pärlor eller kristaller.
  • Bohemisk: En mjuk och romantisk fläta är en vacker bohemisk frisyr som passar bra för en utomhusceremoni. Du kan fästa en liten blomma i flätan för att ge den en extra touch av boho-stil.
  • Elegant: En lockig sidohåruppsättning är en sofistikerad frisyr som fungerar bra med en lång slöja. För att göra den personlig kan du välja ett hårspänne med kristaller eller pärlor.
  • Klassisk: En hög hästsvans är en enkel och klassisk frisyr som passar de flesta brudar. För att göra den mer personlig kan du använda en hårnål med en liten blomma eller en dekorativ hårklämma.

Läs mer på brollopsfeber.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *