Italien, bella Italia – vem vill inte samla familj och vänner och viga sig här?

Vi gifter oss i Italien!

Men var ska vi ha festen?

Bröllopsfeber besökte Roma Sposa, den stora bröllopsinspirationsmässan i Rom och pratade fest med utställarna där.
En stark trend just nu är ju att göra flerdagarsbröllop där man bjuder in sina nära och kära på en weekend som blir ett minne för livet och som stärker familjebanden och skapar tid och utrymme för att nya ska knytas!
Vi vill gärna tipsa om några av alla de fantastiska platser man kan ha sitt bröllop på som mässan i Rom bjöd på. Så vi säger som i Rom: ”Prego” – här är några av alla de villor och slott som specialiserat sig på att ta emot bröllopspar för en festweekend för både mindre och lite större sällskap.

Castello Orsini Nerola
I en pampigt historisk miljö ligger denna mäktiga borg som är ett riktigt festpalats. Moderniteter finns även – som en bassäng att hänga vid när solen skiner! Det trevliga värdparet berättar att de redan huserat flera skandinaviska två- och tredagars bröllop här.

www.castellorsini.it

Castello Orsini, fantastisk medeltida borg har redan huserat flera skandinaviska tredagarsbröllop!
Bröllopsmiddag under stjärnorna på borggården – Castello Orsini.

.

Oasi di kufra
Lyxhotell vid italienska kusten där man kan vigas på stranden med en solnedgång som fond! Hotellet erbjuder även ett lyxigt spa och bröllopsplaneringshjälp för den som vill ha.
www.oasidikufra.it

Villa Tavernucole
Otroligt elegant villa med ljuvlig trädgård och en kyrka strax intill för själva vigselakten. De hjälper till med transport, som häst och vagn, och ni väljer meny – från skaldjursbricka till pizza från den egna pizzaugnen i trädgården. Klassiskt, romantiskt och med många valmöjligheter.
www.villatavernucole.it

Villa Sogno
Drömvillan – namnet gör verkligen stället rättvisa! På Sicilien ligger denna flotta villa med prunkande vacker trädgård och egen bassäng! Nära till havet och många andra sevärdheter. De trevliga ägarna, Lorenzo och Cinzia, hjälper gärna till med allt de kan! Och inte är det det dyraste alternativet – så här får ni garanterat mycket för pengarna.
www.villasogno.it

Villa Sanna
Säg ja bland riktiga gamla romerska ruiner – här är villan med park med egen liten sjö till och med där gästerna kan ro omkring och småprata! Här finns en svalkande bassäng för aktiviteter på dagen och ett stort rum med öppen spis för un digestivo och kanske cigarr på kvällen. Personalen är duktig på att skapa varierade och intressanta miljöer och ordnar även med fyrverkeri för den som vill ha!
www.villasanna.com

Castel Vecchio och Villa del Cardinale
Kanske känns detta ändå Bröllopsfebers favoriter! Vid sjön Lago di Castel Gandolfo ligger dessa historiska festlokaler. Castel Vecchio är byggt i Liberty-stil, har 50 rum för gäster och en underbar takterrass med bassäng. Utsikten över sjön gör inte det hela sämre! Villa del Cardinale byggt 1629 med labyrintliknande trädgård, 34 rum, vinkällare, takterrass och vinterträdgård fyller alla behov man kan tänkas ha! Se för er själva!
www.villadelcardinale.it
www.hotelcastelvecchio.it

Inspiration från Roma Sposa!
Gifta sig i Italien, SÍ! men var?

Läs mer på brollopsfeber.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *