Exklusiva förlovningsringar

   Exklusiva förlovningsringar på kända händer! Mariah Carey och Kim Kardashian leder ligan.

Diamonds are a girls best friend!

Förlovnings- och vigselringen ska bäras varje dag under resten av livet som en påminnelse om att störst av allt är kärleken!
Viktigast är att ringen passar dig – på Bröllopsfebers mässor kan du prata med våra utställare, pröva olika varianter och få veta vad som skiljer sig mellan olika material, stenar och i själva hantverket. Vitt guld, rosé eller gult guld, med sten eller utan, vad passar dig bäst? Kanske vill du och din blivande designa ringarna själva och specialbeställa av en duktig juvelerare, eller så hittar ni något bland alla färdigdesignade ringar av elegant och varierande form.

Vilken variant väljer du?
Det finns en mängd olika modeller:
Solitär – en slät ring med en enkel sten, oftast en diamant.
Alliansring – ett band av små diamanter pryder ringen.
Slät ring – det klassiska alternativet för de flesta för både vigsel- och förlovningsring.

Ja, vem vill inte ha en gnistrande diamantring på sitt nyförlovade finger? I USA har det nästan blivit en trend att ha så stora och dyra diamanter man kan hitta. Här kommer en lista som man kan få hicka av eller frossa i – några av världens absolut dyraste förlovningsringar – ever. Riktigt tunga diamantringar. Mariah Carey och Kim Kardashian leder ligan, men en ring från 1968 ligger också högt upp på listan över några av de absolut dyraste förlovningsringarna som någonsin gjorts:

 

1. Mariah Carey

Mariahs ring med en 35 carats diamant designades av Wilfredo Rosado. Hon fick den när hon förlovade sig med James Packer, som hon sedan aldrig gifte sig med (!). Men ringen fick hon generöst nog behålla.

2. Kim Kardashian

Kim Kardashian blev bestulen på sin ring med en 20 carats diamant i den uppmärksammade hotellstölden i Paris. Ringen designades av Lorraine Schwartz.

3. Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor fick en berömd Krupp-diamant av Richard Burton 1968. Den såldes av Elizabeths dödsbo för 8,8 miljoner (dollar!!!) 2011.

 

4. Beyoncé

Jay-Z gav sin Beyoncé en ring med en smaragdslipad diamant på 18 carat designed av berömda Lorraine Schwartz. Prislappen? 5 miljoner. Dollar.

5. Paris Hilton

När Paris Hilton förlovade sig med Paris Latsis, fick hon en 24 carat ring. Efter orkanen Katrina auktionerades den ut och förtjänsten gick till Katrinas offer. Eftersom Paris och Paris aldrig gifte sigbehövdes den ju inte mer.


Läs mer på brollopsfeber.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *